Kokeile Tervareitin uusia verkkosivuja ja näköislehteä

 

Tervareitin verkkosivut ovat koekäytössä. Uudet verkkosivut ovat rakenteeltaan selkeämmät ja edeltäjäänsä kuvapainotteisemmat. Nopea ja kattava alueellinen uutisointi on luettavissa heti etusivulla Uutisina ja Pikapaloina. Myös vanhemmat jutut löytyvät aikajärjestyksessä.

Uutta sivuilla on tapahtumakalenteri, jossa tulee olemaan alueen toimijoiden tapahtumia. Tutut palvelut, kuten alueen säätila ja viikon kysymys jatkavat uusitussa muodossa. Uutuutena verkkosivuille on linkitetty seudulla toimivien blogien linkkejä. Aloituksessa ovat mukana sisustajan, ruokaharrastajan ja kylähistorian blogit.

Verkkosivujen kautta voi jättää niin paperilehden kuin näköislehdenkin tilauksia ja osoitteenmuutoksia.

Verkkosivuilla on myös mainosbanneripaikkoja ilmoitusasiakkaille. Sivustolta löytyy Tervareitin yhteystiedot, ohjeet jakeluhäiriöihin ja täydelliset mediatiedot. Lehteen toimitettaville ilmoituksille on lomake, jota kautta voi lähettää pieniä osastoilmoituksia tai seuratoiminta-palstalle tarkoitettuja viestejä. Vapaa sana -palstalle toivotaan lukijoiden kirjoituksia. Verkkosivut skaalantuvat päätelaitteen mukaan niin tietokoneelle, tabletille kuin älypuhelimeenkin.

Näköislehdessä uusia videoita ja nettilinkkejä

Tervareitin näköislehti on paperilehden kaltainen, mutta tarjoaa nyt lukijalle ja ilmoitusasiakkaalle uusia mahdollisuuksia. Perinteisen pdf-sivun sijaan näköislehden jutut tarjotaan uusinta teknologiaa käyttäen rikastettuina.

Lukija saa juttua klikkaamalla tekstin erilliseen lukulaatikkoon paremmin luettavaksi. Lukija saa sivuilla olevat kuvat myös suuremmaksi ja joidenkin uutisten mukana tarjoillaan paperilehdessä julkaisemattomia kuvia ja videoita. Myös ilmoitukset voidaan rikastaa suurempaan lukukokoon tai linkittää esimerkiksi ilmoitusasiakkaan verkkosivuille.

Näköislehden lukuohjeet eri päätelaitteille löytyy Näköislehti-painikkeen alta. Tilattava näköislehti on vapaasti luettavissa 25.10. asti.

Tervareitin tekijöille voi lähettää palautetta verkkosivujen toimivuudesta ja näköislehden lukukokemuksista Palaute-painikkeen kautta tai toimituksen sähköpostiin toimitus@tervareitti.fi.

 

 

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset