– Oulu

Doorway Finland Oy:n Olli Kellokoski (toinen vas.) ja Jaakko Hannuksela vastaanottivat vuoden yrittäjäpalkinnon Muhoksen yrittäjäyhdistyksen edustajilta Raimo Rannalta ja Petri Kurimukselta (oik.). Doorway Finland Oy:n Olli Kellokoski (toinen vas.) ja Jaakko Hannuksela vastaanottivat vuoden yrittäjäpalkinnon Muhoksen yrittäjäyhdistyksen edustajilta Raimo Rannalta ja Petri Kurimukselta (oik.).

Muhoksen yrittäjäpalkinto nosto-ovifirmalle

Arto Nenonen

Muhoksen vuoden 2017 yrittäjäpalkinnon saaneen nosto-ovia toimittavan Doorway Finland Oy:n toimitusjohtaja Olli Kellokoski sanoo yrityksen elävän juuri nyt vahvalla kasvu-uralla.

Palkintoraati halusi perustelujensa mukaan palkita kasvuyrityksen, ja sellainen Doorway Finland Oy todellakin on.

Yrityksen liikevaihto on viisinkertaistunut neljän vuoden aikana. Olli Kellokoski kertoo, että viimeisessä valmistuneessa tilinpäätöksessä yrityksen liikevaihto oli 4,4 miljoonaa euroa.

– Kuluvalla tilikaudella liikevaihto on siinä kuuden miljoonan euron luokkaa. Kasvuvauhti on kolmenkymmenen prosentin luokkaa, Kellokoski toteaa.

Doorway Finland Oy:n palveluksessa on tällä haavaa 33 henkilöä. Luku pitää sisällään hallinnon, myyjät ja asentajat.

– Kysyntä on sen verran kovaan, että asennuspuolelle tarvitaan lisää väkeä. Olemme laskeneet tarvitsevamme lähiaikoina viidestä kymmeneen uutta asentajaa, Kellokoski sanoo.

Tunnustus työstä lämmittää mieltä

Suurelle osalle muhoslaisia yritys lienee melko tuntematon, sillä Muhosta lähin toimipiste sijaitsee Kiimingissä. Kaksi muuta yrityksen toimipistettä sijaitsevat Seinäjoella ja Mikkelissä.

– Olemme valtakunnallinen toimija. Sen takia olemme levittäytyneet eri puolille Suomea.

Doorway Finland Oy:n kotipaikka on kuitenkin Muhoksella eli palkinto napsahti yhteisöveronsa paikkakunnalle maksavalle yritykselle, kuten asiaan kuuluukin.

Olli Kellokoski otti yrittäjäyhdistyksen ja kunnan myöntämän palkinnon vastaan perjantaina Muhoksen joulunavaustapahtumassa yrityksen perustajaosakkaan, Jaakko Hannukselan kanssa.

– Jaakko on Muhoksen miehiä, siitä myös kotipaikka-asia juontaa juurensa. Yrityksen kotipaikalla ei tällä hetkellä ole meille suurta merkitystä. Tämä järjestely toimii nyt ihan hyvin, Kellokoski kertoo.

Yrittäjäpalkinnon saaminen lämmittää mieltä, mutta jokapäiväisen leivän hankkimisessa siitä ei juuri apua ole.

– Juhlahetken jälkeenkin on tehtävä töitä ihan entiseen tahtiin.

Lue lisää Tervareitistä 28.11.2017.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset