MuPS:n kausi päätökseen

Muhoksen Pallo-Salamien kauden viimeinen peli pyörähti käyntiin Ponkilassa sadepilvien väistyessä.

Pallo-Salamilla oli vastassaan Jyväskylän Kiri. Joukkueiden kesän toinen kohtaaminen sujui edellisen tapaan ja Jyväskylä vei pisteet.

Sarjapaikkansa jo varmistanut MuPS pelasi itsevarmaa mutta vaihtelevaa peliä.

Ensimmäisen jakson alussa Jyväskylä kärsi vaikeuksista ulkokentällä, mikä hyödytti kotijoukkuetta. Yhden harhaheiton turvin MuPS keräsi jopa kolme juoksua putkeen toisen aloittavassa. Kauan huumaa ei jatkunut, sillä heti seuraavassa sisävuorossaan Kiri iski takaisin kunnarilla ja tasoitti tilanteeksi 4-4.

Vuoroparit olivat molemmilta joukkueilta täynnä vaihtelevia suorituksia, mikä teki pelistä suhteellisen tasaista. Alkujaksosta MuPS vakuutti pelillään, mutta ote alkoi lipsua loppua kohden. Lopulta Kiri vei jakson 5-7.

Rosteri elänyt koko kauden

– Peli meni miten meni. Oli vaikeaa saada lisäkipinää pelaamiseen, kun paikka sarjassa on jo varmistettu, eikä lopputuloksella ollut niin väliä, kommentoi pelinjohtaja Ville Väisänen peliä.

Jyväskylä aloitti toisen jakson melkoisella rytinällä.

Vieraat hyödynsivät MuPS:n ulkokentän hämmennystä ja nousivat 0-6 johtoon jo ensimmäisessä vuoroparissa.

Kotijoukkueen puhti ei riittänyt tasoittamaan tilannetta ja näin Jyväskylä vei päätösottelun 0-2.

– Kaikista tärkein tavoite toteutui, eli sarjapaikka säilyi. Siitä saa kiittää alkukauden hyvää peliä. Loppukausi vie loppuarvosanaa huomattavasti alaspäin. Melkoista pelaajakaruselliahan tämä kausi on ollut, eikä suorituksilla voi kovin kehuskella, tiivistää Väisänen joukkueen kautta.

MuPS:n saldo kaudesta on 9 voitettua ja 15 hävittyä ottelua. Juoksuja kertyi suhteella 171-235.

Vesa Pöytäkangas kipusi runkosarjan lyöjätilaston 10. sijalle tehoilla 2+45=47.

– Tulevaisuudelta toivon, että Muhoksella pystytään pyrkimään ydinjoukkueeseen ja vähentämään pelaajaliikennettä. Silloin koko homma pyörii sutjakkaammin ja kotiyleisökin saa nauttia paremmasta pelistä, Väisänen sanoo.

Noora Nenonen

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset