– Oulu

Annin piirustus odotti vielä maanantaina Ouluun pääsyä. Onni auttoi kaveriaan esittelemään työtä. Annin piirustus odotti vielä maanantaina Ouluun pääsyä. Onni auttoi kaveriaan esittelemään työtä.

Myös Anni ja Onni saivat piirustuksensa näyttelyyn

Arto Nenonen

Koivulehdon päiväkodin lapset saivat viime viikolla mieluisan piirustustehtävän.

Oulun Poikien Talon johtaja Jussi Markus tiedusteli päiväkodista, innostuttaisiinko siellä piirtämään tarinallisia piirustuksia aiheesta ”minulle tärkeä mies”.

Ja siellähän innostuttiin, sillä hyvistä aiheista on aina pulaa. Töitä syntyi lopulta viitisenkymmentä, kun eri eskariryhmät laittoivat värikynänsä suihkimaan.

Nyt noita piirustuksia on näytillä Oulun kaupungin pääkirjastossa, joka toimii Miesten viikon pääpaikkana.

Miesten viikon tapahtumia on pitkin ja poikin Oulua aina lauantaihin saakka.

Koivulehdon päiväkodin ja muiden päiväkotilasten piirustukset ovat esillä pääkirjastossa niin ikään lauantaihin saakka. Kaikki Miesten viikon tapahtumat ovat maksuttomia.

– Nyt kannattaa lähteä käymään kirjastossa aivan kaupungissa asti. Lasten työt ovat todella hienoja, Koivulehdon päiväkodin johtaja Kaarina Parkkisenniemi ja lastentarhaopettaja Päivi Tahvanainen vinkkaavat.

Piirustusten aihe ”minulle tärkeä mies” poiki monenlaisia kuvia, kuten odottaa sopii.

Ylivoimaiseksi ykköseksi nousi isä, mutta kuvansa paperille saivat myös kummisedät, papat, enot ja sedät. Olipa joukossa yksi ninjakin.

Lue lisää tiistain 7.11.2017 Tervareitistä.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset