Ponkilan pesiskesässä on tarjolla nais- ja junioripesäpalloa. Kuva naisten voittoisasta pelistä Oulun Lipottaria vastaan. Ponkilan pesiskesässä on tarjolla nais- ja junioripesäpalloa. Kuva naisten voittoisasta pelistä Oulun Lipottaria vastaan.

Pesiskausi päässyt hyvään vauhtiin

Arto Nenonen

Muhoksen Pallo-Salamat päätti viime syksynä luopua miesten joukkueen Ykköspesiksen paikasta. Niinpä muhoslaisille kansallispelin ystäville on tällä kaudella tarjolla nais- ja junioripesäpalloa, kuitenkin superpesistasolla.

Seuran B-tytöt nimittäin aloittivat superpesiskautensa runsas viikko sitten kukistamalla Ponkilan hiekkatekonurmella kovan kilpakumppanin, Kempeleen Kirin.

Suomensarjan pohjoislohkossa pelaava naisten joukkue, jonka kokoonpano on likimain sama kuin B-tyttöjen, otti niin ikään sarja-avauksessaan voiton. MuPS:n jalkoihin jäi Lipottaret Oulusta.

Muhoslaisessa pesäpalloilussa eletään eräänlaista suvantovaihetta. MuPS:n väreissä pelaa B-tyttöjen ja naisten ohella alkaneella kaudella vain kolme joukkuetta: C-tytöt, D-pojat ja F-juniorit.

– Hieman nihkeää on tällä hetkellä. Tekijöitä on aivan liian vähän, vetäjiä ja taustavoimia pitäisi saada lisää, MuPS:n puheenjohtaja Harri Keränen toteaa.

Junioripesiksessä kuitenkin uskotaan, että parempia aikoja on luvassa, sillä urheilussakin esiintyy aaltoliikettä nousuineen ja laskuineen.

– Kesän alussa on tarkoitus järjestää 2011-2012 syntyneille pesiskerho ja pesiskoulukin polkaistaan käyntiin, MuPS:n junioripesiksen puheenjohtaja Sanna Salmi kertoo.

Lue lisää tiistain 15.5. Tervareitistä.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset