– Oulu

VB-Betonin tuotantotilat sijaitsevat Ouluntien varressa. Lähinnä asuntotuotannon tarpeisiin syntyy tammikuun lopusta lähtien tuplamäärä betonielementtejä. VB-Betonin tuotantotilat sijaitsevat Ouluntien varressa. Lähinnä asuntotuotannon tarpeisiin syntyy tammikuun lopusta lähtien tuplamäärä betonielementtejä.

VB-Betonin laajennusosa harjakorkeudessa

 

 

Marianne Ollikainen

Vaalalaisen betonielementtien valmistajan VB-Betoni Oy:n tuotantotilat ovat tuplaantumassa, kun perjantaina harjakorkeuteen noussut uusi tuotantohalli valmistuu tammikuun lopussa.

Uusi valuhalli mahdollistaa entistä suurempien ja painavampien valutöiden valmistamisen.

– Suurin osa tuotannostamme menee nyt asuntorakentamiseen Tampereelle ja Helsinkiin. Pari kohdetta on myös Oulussa, kertoo toimitusjohtaja Pauli Sutinen.

VB-Betoni Oy:llä on takana hyvä vuosi ja liikevaihto on nousemassa noin 4,3 miljoonaan euroon. Kun uusi halli on täydessä tuotannossa, odotetaan liikevaihdon nousevan ensi vuonna noin 7,3 miljoonaan euroon. Yhtiö työllistää nyt 35 henkilö ja uuden hallin myötä yhteensä noin 50 henkilöä.

Teollisuustilojen laajennuksen urakoit Rakennuspalvelu Kurtti Oy. Hallin koko on 1250 neliömetriä ja sen kustannusarvio on 1,7 miljoonaa euroa.

 

 

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset