Jani Ijäs ja muut utajärviset yrittäjät kuuntelevat tarkkana Jani Ijäs ja muut utajärviset yrittäjät kuuntelevat tarkkana, kun Anne Sormusella on asiaa.

Yrittäjien aamukahvit alkoivat jälleen Utajärvellä

Jari Riekki

Utajärven kunnan ja yrittäjäyhdistyksen järjestämät yrittäjien aamukahvipalaverit saivat tiistaina jatkoa, kun vuodelle 2018 ensimmäiset yrittäjäkahvit hörpittiin Roomari-salissa.

Läsnä oli parikymmentä utajärveläistä yrittäjää sekä kunnasta kunnanjohtaja Anne Sormunen ja Utajärven Yrityspuistosta toimitusjohtaja Vuokko Paso.

Paso kertoi, että paikallisille yrittäjille on tarjolla Proagrian koulutusta 15.2. rahoitusteemalla ”Uutta potkua bisnekseen”. Seuraava yrittäjien kahvitilaisuus pidetään helmikuun 20. päivänä kello 18.

Utajärven Yrittäjien puheenjohtaja Markku Juntunen kertoi tilaisuudessa, että yrittäjäyhdistys suunnittelee ensi syksyksi Rokualle hyvinvointimessuja 15. syyskuuta pidettäväksi.

Alkanut vuosi on Utajärven Yrittäjille siitä erityinen, että yhdistys täyttää pyöreät 40 vuotta. Yhdistyksen toiminta on viime aikoina mukavasti piristynyt, niin että viime vuonna jäsenmäärä nousi maakunnan alueella eniten juuri Utajärvellä.

Pitkän linjan kuljetusalan yrittäjä Toivo Perttunen toivookin, että vanhat yrittäjät voisivat jakaa nuoremmilleen kaikkea mahdollista hiljaista tietoa, jotta vasta-alkajien ei tarvitsisi tehdä samoja virheitä niin kuin heidän.

Perttusen mukaan turha kadehtiminen kannattaa jättää pois, ja pahimmastakin kilpailijasta kannattaa mieluummin tehdä hyvä yhteistyökumppani.

Lue lisää perjantain 19.1.2018 Tervareitistä.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset