Kulttuurikeskuksen auditorion tekniikka kaipaa kipeästi päivittämistä. Kulttuurikeskuksen auditorion tekniikka kaipaa kipeästi päivittämistä.

Auditoriolle 30·000 euroa, jäähallille 485·000 euroa

Arto Nenonen

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksen auditorion alati reistailevaa tekniikkaa remontoidaan.

Kunnanvaltuusto myönsi työhön 30 000 euron lisämäärärahan. Korjaustarvetta on mm. äänentoistossa, valaistuksessa ja valkokankaassa. Hankkeessa käytetään ulkopuolista asiantuntijaa.

Jäähallin kylmälaitetekniikkaan ja hallin peruskorjauksen suunnitteluun kunnanvaltuusto päätti myöntää yhteensä 485 000 euroa. Kylmälaitetekniikan uusiminen maksaa 320 000 euroa.

Työ on tehtävä kuluvan vuoden aikana, jotta hallia saadaan käyttää. Peruskorjauksen rakennussuunnittelutyöhön käytetään 165 000 euroa.

Auditorion korjausrahat valtuusto hyväksyi yksimielisesti. Jäähallipäätös syntyi äänin 20-6.

Lisämäärärahat katetaan korottamalla kuluvan vuoden lainanottovaltuutta.

Valtuusto hyväksyi myös kiinteistökaupan esisopimuksen Hengitysliiton kanssa. Kunta myy yhden kiinteistön ja kaksi määräalaa Hengitysliitolle runsaaseen 193 000 euron hintaan.

Maa-alueiden yhteenlaskettu pinta-ala on oin 32 hehtaaria. Varsinaiset maakaupat tehdään kesällä 2024, kun määräalojen vuokrasopimus päättyy.

Alueita tullaan käyttämään Ammattiopisto Luovin kampuksen laajentamiseen sekä opetuskäyttöön maatalous- ja ympäristöalalla.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset