Maila Mustonen ja Kaarina Huovinen Utajärven sydänyhdistyksestä päivystivät vaalikeräyksen avauspäivänä kirjastolla. Keräyksessä mukana myös Utajärven reumayhdistys Utajärven kehitysvammaisten tukiyhdistys. Maila Mustonen ja Kaarina Huovinen Utajärven sydänyhdistyksestä päivystivät vaalikeräyksen avauspäivänä kirjastolla. Keräyksessä mukana myös Utajärven reumayhdistys Utajärven kehitysvammaisten tukiyhdistys.

Ennakkoäänestys ja vaalikeräys alkoivat

Jari Riekki

Eduskuntavaalien ennakkoäänestyksen ensimmäisenä päivänä keskiviikkona kävi Oulujokilaaksossa 630 äänioikeutettua äänestämässä.

Muhoksella kävi äänestämässä 330 eli 5,2 prosenttia äänioikeutetuista. Utajärvellä äänen antoi 138 eli 6,5 prosenttia ja Vaalassa 162 eli 6,8 prosenttia äänioikeutetuista.

Oulun vaalipiirissä kävi 5,2 prosenttia kaikista äänioikeutetuista äänestämässä. Ennakkoäänestäminen jatkuu aina ensi viikon tiistaihin saakka.

Muhoksella voi käydä ennakkoon äänestämässä Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksessa, Utajärvellä kirjastolla ja Vaalassa kunnanvirastolla.

Äänestämisen yhteydessä voi jälleen myös osallistua Pieni ele -vaalikeräykseen kotimaan vammais- ja terveystyölle. Jos käteistä ei satu olemaan mukana, voi keräykseen osallistua myös tekstiviestillä, Mobilepay mobiilimaksuna tai älypuhelimen sovelluksen avulla.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset