Voittajavideossa kaksi hevosta tekee "tylsiä ihmisten syyspuuhia". Voittajavideossa kaksi hevosta tekee "tylsiä ihmisten syyspuuhia".

Hevoset voittoon – katso syysvideot täältä!

Elina Jyrinki

Tervareitti järjesti tänä syksynä ensimmäistä kertaa Syysvideokisan alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tervareitin videoraati ilahtui suuresti, kun kisaan saatiin mukaan kaikkiaan yhdeksän videota, kiitos kaikille osallistuneille! Alla kaikki videot nähtäväksenne, videot on ladattu Tervareitin YouTube tilille.

Kisan voittajaksi valittiin muhoslaisten sisarusten, Alina ja Akseli Torkkolan kuvaama video, jossa esiintyy kaksi hevosta, jotka tekevät ”tylsää ihmisten syyspuuhaa” eli haravointia.

– Millään muulla syysvideolla ei näytelty tällä tavalla, joten meitä viehätti Alinan ja Akselin heittäytyminen ja huumorillinen ote syksyn esilletuonnissa, videoraati perustelee.

Toiselle sijalle raati valitsi vaalalaisen Nuutti Karhun kuvaaman videon, jossa syysmaisemissa liikkuva kuva rytmittyy hienosti taustalla käytettyyn musiikkiin.

– Video on vaatinut paljon aikaa ja editointia. Nuutin käyttämät kuvakulmat ja kuvamateriaalin hieno rytmitys tekevät kokonaisuudesta loistavan, raati kehuu.

Kolmannelle sijalle raati nostaa tasaväkisessä kisassa veneheittolaisten Pinja ja Ninni Leinosen tekemän diakuvavideon, jonka taustamusiikki ja kuvakerronta luo syksystä iloisen tunnelman.

– Video alkaa otoksella, jossa tyttö juoksee lehtikasaan ja potkaisee siitä lehtiä ilmaan. Lehtikasoissa hyppiminen on ihan parasta syksyssä! raati iloitsee.

Voittajat palkitaan lahjakorteilla.

Lue lisää valintaperusteista 9.11. Tervareitistä

Tervareitin Syysvideokisan voittajat

50 euron lahjakortti Alina ja Akseli Torkkola, Muhos
20 euron lahjakortti Nuutti Karhu, Vaala
20 euron lahjakortti Pinja ja Ninni Leinonen, Veneheitto
Voittajiin otetaan yhteyttä

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset