Muhoksen jäähalli on kovalla käytöllä. Hallista pitää muun muassa uusia kylmätekniikka Muhoksen jäähalli on kovalla käytöllä. Hallista pitää muun muassa uusia kylmätekniikka, koska hallissa käytettävän kylmäaineen käyttölupa on päättymässä.

Jäähallin remontille hintaa yli 3,3 miljoonaa euroa

Arto Nenonen

Muhoksen jäähallin peruskorjauksen ja muutostöiden hankesuunnitelma on valmistunut. Suunnitelma on laadittu hyvinvointilautakunnan viime helmikuussa hyväksymän tarveselvityksen pohjalta.

Jos kaikki hankesuunnitelmassa esitetyt työt tehdään, kokonaiskustannusarvio nousee runsaaseen 3,3 miljoonaan euroon. Hanke on myös mahdollista toteuttaa vaiheittain.

Kylmätekniikan uusiminen maksaa arviolta 320 000 euroa ja jäähallin peruskorjauksen ja laajennuksen rakennussuunnittelu 165 000 euroa. Varsinainen peruskorjaus ja muutostyöt tulevat maksamaan hieman yli 2,8 miljoonaa euroa.

Kiireellisin työ on kylmätekniikan uusiminen, sillä nykyisin hallissa käytettävän kylmäaineen käyttölupa on päättymässä.

Muhoksen tekninen lautakunta käsitteli hankesuunnitelmaa keskiviikkoisessa kokouksessaan ja päätti pyytää siitä hyvinvointilautakunnan lausunnon. Lautakunnan toivotaan ottavan kantaa hankkeen laajuuteen ja aikatauluun.

Lue tarkemmin perjantain 4.1.2018 Tervareitistä.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset