Kerttu (Kristiina Okkonen) juhlii railakkaasti pelkästään ajatustakin siitä Kerttu (Kristiina Okkonen) juhlii railakkaasti pelkästään ajatustakin siitä, että pääsee eroon kuntaromusta, jossa on muistoja edesmenneestä miehestä.

Kultakuumetta Muhoksella

Marianne Ollikainen

Oulujoki-teatterin uusin esitys Kultakuume on riemastuttava kesäteatterihupailu, jossa miehet saavat kyytiä: miehiin pettyneet naiset päättävät muuttaa vanhat sormukset ja rintakorut rahaksi ja laittaa elämän leveäksi.

Kultakuume on kesäteatterinäytelmäksi varsin uusi, sillä kirjailijoiden Markku Hattulan ja Arto Seppälän yhdessä kirjoittama Kultakuume sai kantaesityksensä vuonna 2014.

Näytelmä saa alkunsa siitä, kun naiset näkevät lehdessä ilmoituksen, että myymällä vanhat korut ja kultaromun voisi ansaita sievoisen summan rahaa.

Jotta rakkautta ja draama olisi riittävästi, niin yksi naisista rakastuu kylillä kiertävään kultapoikaan. Samaan aikaan juoneen saadaan vivahteita, kun nuori kesätoimittaja etsii kylältä isäänsä. Isäehdokkaat ovat jo mullan alla, mutta vetreät lesket ilmoittautuvat kilpaa tytölle äitipuoleksi.

Lue lisää Tervareitistä 10.7.2018.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset