Remontti tuo lisää pysäköintitilaa kulttuurikeskuksen pihalle. Remontti tuo lisää pysäköintitilaa kulttuurikeskuksen pihalle.

Kulttuurikeskuksen piha-alue remonttiin

Arto Nenonen

Muhoksen kyläkuva muuttuu postiviiseen suuntaan rakennushankkeiden myötä. Uudeksi maamerkiksi on nousemassa lukio vanhan opinahjon viereen.

Uuden rakentaminen tietää myös vanhan saneerausta. Vastapäätä lukiota olevan Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksen paikoitusalue on päätetty remontoida uuteen uskoon.

Tekninen lautakunta hyväksyi kulttuurikeskuksen pihan saneeraussuunnitelman kokouksessaan 17. maaliskuuta. Suunnitelman mukaan keskuksen paikoitusalue laajenee nykyisestä 28 paikasta 48-paikkaiseksi.

Pihasuunnitelma on yhteensovitettu uuden lukion pihasuunnitelman ja Muhostien saneeraussuunnitelman kanssa.

Pihasaneerauksen rakennussuunnitelman mukainen kustannusarvio on-0 000 euroa.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset