Tervareitin sähköinen näköislehti on maksutta luettavissa Postin lakon ajan. Tervareitin sähköinen näköislehti on maksutta luettavissa Postin lakon ajan.

Lue Tervareitti maksutta näköislehtenä lakon ajan

Tämän päivän Tervareitti on kaikkien luettavissa maksuttomana pdf-muotoisena näköislehtenä netissä www.tervareitti24.fi. Näköislehteen pääset myös klikkaamalla nettisivun yläpalkissa oikealla olevaa ”näköislehti” -linkkiä. Tämän jälkeen klikkaa kuvaketta TR ja valitse uusin lehti luettavaksi.

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakon vuoksi Tervareittiä ei jaeta tänään postin päiväjakelun piirissä oleville tilaajille. Lehti jaetaan Postin lakon aikana normaalisti varhaiskantoalueelle eli aamunyön jakelun piirissä oleville tilaajille, ydinlevikkialueen taajamissa. Varhaiskantoa hoitaa Kaleva365 Oy, jonka jakelutoiminta ei kuulu lakon piiriin.

Lakon vuoksi ilman lehteä jääneet tilaajat voivat hakea lehtensä paperisena Muhoksella Tervareitin toimituksesta torin laidalta. Utajärvellä ja Vaalassa lehdet ovat haettavissa kirjastoista kirjaston aukioloaikana. Lehteään voi kysyä kirjaston tiskiltä asiakaspalvelusta.

Tervareitin näköislehti pidetään maksuttomasti avoinna kaikille koko Postin lakon ajan. Samoin voimassa pidetään paperilehden erikoisjakelu toimituksen ja kirjastojen kautta.

– Lakolle emme voi mitään, joten toivon ymmärrystä lehden tilaajilta ja lukijoilta. Tervareitti ilmestyy normaalisti lakon aikana ja poikkeusjärjestelyin lehti tuodaan niin hyvin kaikkien saataville kuin mahdollista, toteaa päätoimittaja Elina Jyrinki.

PAU on aiemmin ilmoittanut, että lakko saattaa kestää alunperin kaavaillun kahden viikon sijaan neljä viikkoa. PAU ja Palvelualojen työnantajat Palta ry palaavat neuvottelupöytään huomenna perjantaina aamusta, sovittelemaan työehtosopimuskiistaa.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset