UU:n tehokolmikko harjoituksissa. Vasemmalta Samuli Niskakangas UU:n tehokolmikko harjoituksissa. Vasemmalta Samuli Niskakangas, Kasper Kokko ja Toni Oilinki.

Maali-iloittelua Utäjärvellä

Utajärven Urheilijat kohtasi lauantaina 10. lokakuuta kotiluolassaan Ylivieskan Populan. Vierasjoukkue Popula lähti ottelun ensimmäiseen erään erittäin raikkaalla liikkeellä ja hallitsi selkeästi peliä.

Popula karvasi välillä niin kovasti, että kotijoukkue UU:lla oli ajoittain suuria vaikeuksia päästä omasta päästä pois pääsyyn. Lopulta Popula vei ensimmäisen erän nimiinsä 0-2. Utajärviset saivat luotua erässä muutamia hyviä maalipaikkoja, mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan.

Ensimmäisellä erätauolla utajärvisten eväspakista näytti löytyneen erikoisen hyvät eväät ja vierailla ilmeestä päätellen eväät eivät olleet maistuneet. Toiseen erään utajärviset nimittäin tulivat ryminällä.

Erää oli pelattu vain viisi minuuttia, kun UU iski tilanteeksi jo 4-2. Asialla oli Utajärven oma poika Toni Oilinki. Hän painoi illan hienoimman rannelaukauksen Populan maalin ylänurkkaan sillä seurauksella, että Populan maalivahdin juomapullo roikkuu jossakin jäähallin kattopaneeleiden välissä edelleenkin.

Eetu Ämmänpää teki 5-2 osuman ajassa 25.51. Se jäi lopulta ottelun voittomaaliksi. Toinen erä oli kauttaaltaan kotijoukkueen hallintaa. Erätauolle mentiin lukemissa 6-2. Viimeisessä erässä utajärviset jatkoivat pelin hallintaa, eikä vierasjoukkue Popula enää löytänyt lääkkeitä voitosta pelaamiseen.

Ottelu päättyi lopulta Utajärven Urheilijoiden voittoon 9-4. Yksi UU:n tehomiehistä oli keskushyökkääjä Kasper Kokko (3+1). Kasperin laidoilla ottelussa viilettivät jo Muhoksen Jääklubin ajoilta tutut Toni Oilinki (1+4) ja Samuli Niskakangas (0+4).

Matias Korkala

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset