Marika Kumpulainen palkittiin Rokualla järjestetyssä yrittäjäjuhlassa Pohjois-Pohjanmaan vuoden puheenjohtajana. Marika Kumpulainen palkittiin Rokualla järjestetyssä yrittäjäjuhlassa Pohjois-Pohjanmaan vuoden puheenjohtajana.

Marika Kumpulaisesta vuoden puheenjohtaja

Jari Riekki

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden 2018 puheenjohtajaksi on valittu Marika Kumpulainen Muhoksen Yrittäjistä.

Valinta julkistettiin lauantaina pidetyssä Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa Rokualla. Lauantaina järjestettiin Rokualla myös järjestön sääntömääräinen vuosikokous.

– Muhoksen Yrittäjien puheenjohtaja Marika Kumpulainen on toiminut paikallisyhdistyksen puheenjohtajana aktiivisesti ja innostanut myös muita omalla esimerkillään. Hän on vahvistanut yrittäjien ja kunnan välistä yhteistyötä. Henkilönä hän on erittäin positiivinen ja innostava, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen perustelee valintaa.

Marika Kumpulainen on valitsijoiden mukaan tuonut konkreettisella toimimalla positiivisesti esille yrittäjyyttä ja yrittämistä kunnassa mm. järjestämällä uudenlaisia tapahtumia ja vaikuttamalla siihen, että yrittäjien kokoontumisia ja työtiloja varten saatiin avattua Kumma-työtilat. Lisäksi hän on hoitanut luottamustehtäväänsä erinomaisen hyvin.

– Olin suoraan sanottuna mykistynyt valinnastani. Lisäksi on hienoa, että Jani Huotari valittiin Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien hallitukseen. Minä olen varajäsenenä, Kumpulainen kertoo.

Lue lisää tiistain 27.11.2018 Tervareitistä.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset