Kulttuurituottaja Taija Jyrkäs työskentelee nyt kunnantoimiston toisen kerrroksen "akvaariossa". Tiloihin mahtui myös kunnanjohtaja Jukka Syvävirta ja tutustumiskäynnillä ollut Jenni Kinnunen. Kulttuurituottaja Taija Jyrkäs työskentelee nyt kunnantoimiston toisen kerrroksen "akvaariossa". Tiloihin mahtui myös kunnanjohtaja Jukka Syvävirta ja tutustumiskäynnillä ollut Jenni Kinnunen.

Muhoksen kunnantoimiston remontti valmis

Marianne Ollikainen

Muhoksen kunnantoimiston uusitut ja valoisat tilat esiteltiin tiistaina kuntalaisille kakkukahvien kera.

Varsinkin torin puoleinen siipi on uusittu lähes kokonaan kolmessa kerroksessa. Massiivisen ilmanvaihtoremontin myötä sisäilma on parantunut ja seinät, katto ja lattia saaneet uudet pinnat.

– Kunnanjohtajan huone pieneni yhden ikkunavälin, kun teimme tilaa uudelle kunnanhallituksen kokoushuoneelle. Aikaisemmin se oli toisessa kerroksessa, mutta nyt ensimmäisessä kerroksessa heti neuvontapisteen jälkeen, kertoo kunnanjohtaja Jukka Syvävirta.

Entisen kunnanvaltuuston salin tilalla on lasiseinillä toisistaan eristettyjä työskentelytiloja muun muassa kulttuurituottajalle, vapaa-aikajohtajalle, maaseutuasiamiehelle ja yrityskoordinaattorille.

Elokuun alusta kunnantoimiston vanhan kahvion kohdalla aloittaa yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu työskentelytila Kumma. Yhteisöllisen työtilan toiminnasta vastaa Muhoksen Yrittäjät.

Lue lisää tiistain 3.7.2018 Tervareitistä.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset