Lehtileikkeet MuPS:n toimiston seinillä kertovat paremmista ajoista. Tarinalle pitäisi saada jatkoa Lehtileikkeet MuPS:n toimiston seinillä kertovat paremmista ajoista. Tarinalle pitäisi saada jatkoa, mutta ilman toimijoita se ei onnistu.

MuPS:lla edessään kohtalon hetket

Arto Nenonen

Muhoksen Pallo-Salamoiden, MuPS:n, toimistossa osuuspankin vanhan toimitalon kellarissa pitäisi alkaa seuran johtokunnan palaveri.

Määräaikaan mennessä paikalle on saapunut kaksi henkilöä: seuran puheenjohtaja Harri Keränen ja junioripesiksen puheenjohtaja Marja Näppä.

– Tällaiseksi tämä on mennyt. Kevään jälkeen johtokunta ei ole tehnyt johtokunnan tehtäviä käytännössä ollenkaan. Johtokunnan jäseniä on ollut pesiskentällä tai kentän reunalla muissa tehtävissä, Keränen sanoo.

Johtokunnan toimimattomuus on johtanut myös siihen, että seuran kevätkokous on yhä pitämättä. Kevätkokouksessa päätetään muun muassa tilinpäätöksestä.

– Tilinpäätösasiakirjat ovat kyllä valmiina käsittelyä varten. Nyt pitää vain saada järjestettyä ylimääräinen vuosikokous, jossa käsitellään rästissä olevat asiat, Keränen toteaa.

Asialistalla ylimääräisessä kokouksessa on myös puheenjohtajan katsaus seuran tilanteesta, taloudesta ja joukkueista.

Pesäpallon ystäville katsaus sisältää Jobin postia. Ponkilassa nähdään ensi kaudella vain kahden MuPS:n joukkueen eli miesten suomensarjajoukkueen ja E-poikien pelejä.

– Viime kesän pesiskerhon peruina yritämme saada F-ikäisten joukkueen kasaan. Se on ilmeisesti sekajoukkue, junnupesiksen puheenjohtaja Marja Näppä sanoo.

Erinomaisen kauden pelanneet B-tytöt ja naisten joukkue häviävät pesiskartalta. Osa pelaajista on lähtenyt ylempiin sarjoihin, eikä valmennukseen ja pelinjohtoonkaan löytynyt henkilöitä.

– Tilanne on hankala. Juniorijoukkueita ja niille vetäjiä pitää saada lisää. Muuten pesis loppuu kokonaan Muhokselta, Näppä toteaa.

Lue koko juttu Tervareitistä 10.10.2019

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset