Kausi huipentuu pudotuspeleihin niin tyttöjen kuin naistenkin osalta. Tässä tyttöjen joukkue on kokoontumassa yhteen juhlimaan jatkopaikan varmistumista. Kausi huipentuu pudotuspeleihin niin tyttöjen kuin naistenkin osalta. Tässä tyttöjen joukkue on kokoontumassa yhteen juhlimaan jatkopaikan varmistumista.

MuPS:n naisten kausi huipentuu pudotuspeleissä

MuPS varmisti naisten suomensarjan pohjoislohkossa toisen sijansa voittamalla torstaina 8. elokuuta kotonaan Kempeleen Kirin 1–0 (3–3, 9–2).

KeKi meni avausjaksolla 0–3-johtoon, mutta MuPS tuli tasoihin. Sisarensa Mikaelan kotiuttanut Mette-Marie Kontu onnistui jälleen bravuurissaan puhkaisemalla kakkosrajan.

Toisen jakson juoksujuhlissa Nea Lotvonen löi kolmospuolelta läpi ja kiersi kunnarin.

Samat joukkueet kohtaavat välieräsarjassa. Finaaliin pääsee kahdella voitolla, ja kotietu on MuPS:lla.

KeKi:n pelinjohtaja Ville Palkki sanoi, että kaikki on plussaa tästä eteenpäin.

– Saatiin vastustajasta jotain tietoa. Itse ei näytetty kaikkea, mitä voidaan tehdä, pelaajat varmaan vaihtuvat jonkin verran.

MuPS:n Hannu Arola sanoi, että elokuun vieraspelissä Pattijoella näytettiin, mihin on mahdollisuudet. Lohkoa ylivoimaisesti hallinnut PattU voitti niukasti 1–0 (2–1, 2–2).

– Kun lyöntipeli saadaan loksahtamaan, joukkue on haastettavissa. Ensin pitää kuitenkin selvittää tämä sarja, Arola muistutti välierästä.

MuPS:lla oli tyttöjen Superpesiksen ylemmässä loppusarjassa maanantaina Ponkilassa kaikki omissa käsissä suoran jatkopaikan varmistamiseksi.

MuPS käytti hienosti paikkansa voittamalla Kempeleen Kirin 2–0 (10–3, 8–7). Toisen jakson nousu 1–7-lukemista pelissä 1+4 juoksua lyöneen Irene Hannuniemen johdolla kertoo henkisestä vahvuudesta.

Pesäpalloasiaa tarkemmin torstain 8.8. Tervareitissä.

Mika Hamari

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset