Päivänpaisteenmaan korttelien 73 ja 75 tonteille esitetään 15-20 euron neliöhintaa. Vuokra on kuusi prosenttia myyntihinnasta. Päivänpaisteenmaan korttelien 73 ja 75 tonteille esitetään 15-20 euron neliöhintaa. Vuokra on kuusi prosenttia myyntihinnasta.

Päivärinteen Päiväpaisteenmaan tonteille hinnat

Arto Nenonen

Muhoksen tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja -valtuustolle, että Päivärinteen asemakaava-alueen korttelien 73 ja 75 tontit laitetaan yleiseen hakuun.

Päivärinteentien varrella olevissa kortteleissa on kahdeksan uutta omakotitalotonttia, ja alueen kunnallistekniikka on rakennettu. Päivärinteen asemakaavan laajennus eli niin sanottu Päivänpaisteenmaan asemakaava hyväksyttiin kunnanvaltuustossa maaliskuussa 2015.

Esityksen mukaan tonttien myyntihinnat vaihtelevat 15 eurosta 20 euroon neliöltä. Kummassakin korttelissa on yksi tontti, jonka neliöhinta on 20 euroa. Tontin vuokra on kuusi prosenttia myyntihinnasta. Hinnat ovat voimassa 1. toukokuuta lähtien.

Jokaiselle hakijalle luovutetaan lähtökohtaisesti vain yksi tontti. Jos tontteja jää vapaaksi, ne siirtyvät yleiseen jatkuvaan hakuun. Tontin saaja ratkaistaan arvalla, jos hakijoita on useampi kuin yksi.

Tekninen lautakunta esittää lisäksi rakentamisvelvoitetta, jonka mukaan rakentaminen on aloitettava kahden vuoden kuluessa tontin luovutuksesta.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset