Mikä olisi parempi tapa aloittaa uusi viikko kuin kokoontua samanhenkisten harrastajaystävien kanssa tanssimaan? Muhoksen senioritanssiryhmällä on hymy herkässä harjoitusten jälkeen. Mikä olisi parempi tapa aloittaa uusi viikko kuin kokoontua samanhenkisten harrastajaystävien kanssa tanssimaan? Muhoksen senioritanssiryhmällä on hymy herkässä harjoitusten jälkeen.

Senioritanssi hellii kehoa ja mieltä – katso video!

Elina Jyrinki

Tämä on hyvää aivojumppaa; muisti saa harjoitella omaksumaan helppoja askelsarjoja ja keho saa pyrkiä pysymään rytmissä – vaikka ei se niin nöpönuukaa ole, jos jalka tai käsi heilahtaa eri tahdissa kuin pitäisi. Kroppaan tulee pieni hiki pintaan ja syke saa sopivasti rasitusta – päivän kuntoliikunta-annos tulee nautittua kuin huomaamatta.

– Tanssi hoitaa kehoa, aivoja ja mieltä ja tämä harrastus on sosiaalinen tapahtuma, johon on mukava tulla aina maanantaisin aloittamaan viikko iloisella mielellä.

Näin kuvailevat ja kiteyttävät tuntojaan Muhoksella senioritanssia harrastava naisporukka. Oulujoki-opiston kurssia vetävät Lea ja Raimo Haapasalo, pitkään paritanssin parissa pyörähdellyt pariskunta. Senioritanssikurssilla Raimo hoitaa dj:n hommat ja Lea harrasteporukan ohjaamisen.

Kaikilla on tärkeä yhteinen tehtävä tanssitunnin aikana: pitää hauskaa ja nauttia mitä parhaimmasta terveysliikunnan muodosta yhdessä pyörähdellen.

Lue lisää 1.2. Tervareitistä

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset