Tervareitin toimitukseen saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostilla. Kuva: Arto Nenonen. Tervareitin toimitukseen saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostilla. Kuva: Arto Nenonen.

Tervareitin toimiston ovi kiinni – ota yhteyttä puhelimitse

Tervareitin toimitus Muhoksella on suljettu toistaiseksi asiakkailta.

– Lehden väen saa kiinni nyt puhelimitse tai laittamalla meille sähköpostia. Yhteystiedot löytyvät nettisivuilta tai paperilehden takasivun sisäsivulta alalaidasta. Lehti ilmestyy edelleen normaalisti ja töitä tehdään sekä toimistolla että etänä, toteaa päätoimittaja Elina Jyrinki.

Tervareitissä työskentelee kahdeksan henkilöä. Toimituksessa ollaan hyvin tietoisi siitä, miten haavoittuvainen pieni yritys on koronaviruspandemian edessä.

– Työtilojen tulee olla mahdollisimman turvalliset työn tekoon. Toimiston sulkemisella haluamme varjella virukselta niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin, Jyrinki painottaa.

Mikäli asiakkaalla on toimitukseen akuutti asiointitarve, voi siitä sopia puhelimitse erikseen.

– Esimerkiksi kuolinilmoituksen jättämisestä voidaan poikkeuksellisesti sopia asiointiaika toimistoon, mutta jos se on mahdollista hoitaa etänä puhelimitse tai sähköpostilla, niin toimitaan ensisijassa niin, Jyrinki toivoo.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset