Anne Sormunen on työskennellyt Utajärvellä kolme vuotta ja hakee nyt Muhoksella avoimena olevaan kunnanjohtajan virkaan. Arkistokuvassa Sormunen vetämässä paikallista yrittäjätilaisuutta. Anne Sormunen on työskennellyt Utajärvellä kolme vuotta ja hakee nyt Muhoksella avoimena olevaan kunnanjohtajan virkaan. Arkistokuvassa Sormunen vetämässä paikallista yrittäjätilaisuutta.

Tuttuja nimiä hakee Muhoksen kunnanjohtajaksi

Marianne Ollikainen

Muhoksen avoimena olevaan kunnanjohtajan virkaan haki määräaikaan mennessä 25 henkilöä. Joukossa on tuttuja hakijoita, muun muassa Utajärven kunnanjohtaja Anne Sormunen ja Muhoksen kunnan henkilöstöpäällikkö Jouni Tiirola.

Myös Utajärven kunnan entinen kehitysjohtaja Asko Merilä hakee Muhokselle kunnanjohtajaksi, samoin Muhoksen kunnan entinen hallinto- ja talousjohtaja Rauno Maaninka. Myös Keskustan entinen, pitkäaikainen kunnallispoliitikko Riikka Moilanen Oulusta hakee Muhokselle. Jenni Kinnunen on työskennellyt tapahtumatuottajana Muhoksella.

Anne Sormunen on työskennellyt Utajärven kunnanjohtajana noin kolme vuotta. Hän toteaa hakevansa Muhokselle halusta kehittää Oulujokivarren kuntien välistä yhteistyötä entistä paremmaksi ja viedä yhteisesti tehtyjä kuntasuunnitelmia eteenpäin.

– Minulla on sekä näkemystä että osaamista alueellisesti ja paljon annettavaa tulevaisuutta ajatellen. Arvelen, että olisin käytettävissä, jos minun osaamista haluttaisiin hyödyntää Muhoksen kehittämisessä, Sormunen pohtii.

– Muhos on tuttu kunta ja tullut näiden kolmen vuoden aikana vielä tutummaksi. Tähän virkaan hakeutuminen tuntuu hyvin luonnolliselta.

Avoimeen virkaan haki 25 henkilöä, joista kaksi perui hakemuksensa. Hakijat ovat kauppatieteiden maisteri Heikki Aalto Kempeleestä, kasvatus- ja hallintotieteiden maisteri Outi Ervasti Oulusta, sotatieteiden maisteri, insinööri Lauri Holappa Helsingistä, filosofian maisteri Jenni Kinnunen Muhokselta, filosofian maisteri Pasi Laukka Oulusta, kasvatustieteiden maisteri Tuomo Lukkari Oulusta, oikeustieteiden ja kauppatieteiden maisteri Rauno Maaninka Oulusta, hallintotieteiden tohtori Asko Merilä Utajärveltä, hallintotieteiden maisteri Riikka Moilanen Oulusta, filosofian maisteri, KTM Antti Mulari Savukoskelta, Matti Mäkelä Varkaudesta, yhteiskuntatieteiden maisteri Mikko Ollila Vantaalta, YAMK Sanna Pitkäranta Oulunsalosta, filosofian maisteri Teemu Räihä Kokkolasta, filosofian maisteri Jussi Rämet Oulusta, tekniikan tohtori Arja Sarpola Muhokselta, filosofian tohtori Anne Siira-Pietikäinen Oulusta, rakennusmestari Ville Siuruainen, terveystieteiden maisteri Anne Sormunen Oulusta, filosofian maisteri Jouni Tiirola Tyrnävältä, master of engineering Elina Timisjärvi Oulusta, arkkitehti ja tekniikan torhtori Kai Tolonen Oulusta, yhteiskuntatieteiden maisteri Vexi Virtanen Niemisjärveltä.

Nykyinen kunnanjohtaja Jukka Syvävirta on toiminut Muhoksen kunnanjohtajana vuodesta 2003 lähtien. Hän on ilmoittanut jääväänsä kesälomalle ja edelleen eläkkeelle kesällä 2021.

Uutista on muutettu 13.10.2020 klo 15.05: Hakijoista on yksi perunut hakemuksensa hakuajan aikana ja yksi hakuajan päättymisen jälkeen. Hakijoita on yhteensä 23.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset