Urheilukentän ja tenniskentän väliin rakennetaan kevyen liikenteen väylä Urheilukentän ja tenniskentän väliin rakennetaan kevyen liikenteen väylä, jota voidaan käyttää myös huoltoliikenteessä.

Työkoneet valtasivat Ponkilan urheilualueen

Arto Nenonen

Kesäkuussa Muhoksen teknisessä lautakunnassa hyväksytyn Ponkilan urheilu- ja liikunta-alueen yleissuunnitelman ykkösvaiheen mukaiset työt ovat päässeet hyvään vauhtiin.

Työkoneet möyrivät alueella useammassa kohdassa. Maaperän takia alueen maarakentamisessa joudutaan tekemään mittavia massanvaihtoja. Savensekaista maata kaivetaan pois ja tilalle tuodaan routimatonta maa-ainesta. Maalajien sekoittumisen ehkäisemiseksi kaivannon pohjalle levitetään suodatinkangas.

Parhaillaan rakennetaan yleisurheilukentän ja tenniskentän väliin kevyen liikenteen väylää sekä pysäköintialuetta jäähallin länsipäähän Ponkilantien ja Muhosjoen väliselle alueelle. Tilaa on tulossa 36 henkilöautolle. Yksi paikoista on varattu liikuntaesteiselle.

Toinen, isompi pysäköintialue on tulossa jäähallin itäpäähän. Tuolle alueelle tulee 67 henkilöautopaikkaa, joista kaksi on liikuntaesteisten paikkaa, sekä viisi linja-autopaikkaa.

Lue lisää 14.9.2018 Tervareitistä.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset