Annukka Järvitalo ja Mikko Sarpola jakoivat tietoa vankilan tarjoamista työllistymismahdollisuuksista. - Vielä ehtisi kouluttautua uudenkin vankilan työvoimatarpeeseen Annukka Järvitalo ja Mikko Sarpola jakoivat tietoa vankilan tarjoamista työllistymismahdollisuuksista. - Vielä ehtisi kouluttautua uudenkin vankilan työvoimatarpeeseen, vinkkaa Sarpola.

Työnhakijat ja työtilaisuudet kohtasivat Vaalassa

Marianne Ollikainen

Vaalan kunnan hyvinvointipalvelut ovat yhdessä muutamien yritysten ja työllisyyshankkeiden kanssa lähtenyt avoimeen vuorovaikutuskeskusteluun ja välikädeksi työtä hakevien ihmisten ja työntekijöitä etsivien työnantajien kohtaamiseksi.

Ensimmäinen ”tarjoa työtä, löydä työtä” -tapahtuma järjestettiin keskiviikkona Ampparin nuorisotiloissa.

Tapahtuma oli tarkoitettu niin rekrytointitapahtumaksi työttömille, työpaikan vaihtajille kuin uutta uraa harkitseville, mutta se oli avoin myös kaikille työllisyystilanteesta kiinnostuneille. Avoimelle, messutapahtuman kaltaiselle työllisyystapahtumalle on selvästi kunnassa tarvetta, sillä se veti kiitettävästi väkeä paikalle.

Attendon palvelupäällikkö Minna Kokon esittelypöytä oli yksi suosituimpia. Attendolla on valmistumassa Sahanrantaan 30-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonne etsitään lähihoitajien lisäksi myös hoiva-avustajia.

– Olenkin tässä kehottanut useita henkiöitä hakeutumaan hoiva-avustajan koulutukseen, kertoo Kokko.

Lue lisää perjantain 7.9.2018 Tervareitistä.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset