Lähetysjuhlien järjestelyorganisaatioon kuuluvat Minna Virtanen (takana vas.) Lähetysjuhlien järjestelyorganisaatioon kuuluvat Minna Virtanen (takana vas.), Heikki Nissinen, Matti Laurila, Anna-Mari Tuovinen, Eeva-Kaisa KArhu ja Tiina Mankinen toivottavat kaikki tervetulleeksi Utajärvelle elo-syyskuun vaihteessa.

Utajärven seurakunta isännöi lähetysjuhlia

Arto Nenonen

Utajärven seurakunta on saanut kunnian isännöidä Oulun hiippakunnan lähetysjuhlia elo-syyskuun vaihteessa.

Järjestämisvastuussa ovat myös Limingan rovastikunta ja Oulun hiippakunta. Perjantaina 31. elokuuta alkaviin ja sunnuntaina 2. syyskuuta päättyviin juhliin odotetaan 600-800 kävijää.

Oulun hiippakunnan lähetysjuhlia vietetään Reilusti-teemalla. Utajärvelle tämä sopii hyvin, sillä kunta on Suomen ensimmäinen Reilun kaupan kunta, ja seurakuntakin on sitoutunut käyttämään Reilun kaupan tuotteita.

– Mukana ohjelmayhteistyössä ovat kaikki kirkon lähetystyöjärjestöt. Vieraita tulee muun muassa Afrikasta. Aasiasta saamme terveiset, kertoo Utajärven seurakunnan kirkkoherra Heikki Nissinen.

Nissinen lupaa myös, että paikallinen ilme näkyy lähetysjuhlilla. Talkooväkeä on saatu mukavasti ja Utajärven kunta antaa tiloja käyttöönsä.

Lähetysjuhlien päänäyttämönä on jäähalli. Kaikille avoimia tilaisuuksia on myös nuoriso-liikuntatalossa, koulukeskuksessa, seurakuntatalossa ja Utajärven kirkossa.

Lue lisää tiistain 5.6. Tervareitistä.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset