Ylä-Savon Osuuspankilla on Muhoksella konttori Ylä-Savon Osuuspankilla on Muhoksella konttori, jonka jatko on liipasimella pankin yt-neuvottelujen vuoksi.

Ylä-Savon Osuuspankki aloittaa yt-neuvottelut

Jari Riekki

Muhoksellakin konttoriaan pitävä Ylä-Savon Osuuspankki aloittaa kaikkia toimipaikkojaan ja toimintojaan käsittävät yt-neuvottelut.

Toimitusjohtaja Mikko Paanasen mukaan neuvottelut voivat johtaa enintään 26 henkilön irtisanomiseen. Ylä-Savon OP:lla on tällä hetkellä palveluksessaan 52 työntekijää.

Pankki arvioi neuvottelujen aikana konttoriverkostonsa laajuutta ja yt-menettely voi johtaa Jyväskylän, Muhoksen ja Oulun konttorin sulkemiseen sekä Ylä-Savossa sijaitsevien konttoreiden aukioloaikojen uudelleen arviontiin sekä toiminnallisiin muutoksiin.

Pankilla on konttorit Iisalmessa, Jyväskylässä, Kiuruvedellä, Lapinlahdella, Muhoksella, Oulussa ja Vieremällä.

– Pankin liiketoimintamallien uudelleenarviointi on välttämätöntä, jotta kilpailukyky ja kannattavuus voidaan varmistaa finanssitoimialan sekä asiakaskäyttäytymisen nopeasti muuttuessa, toimitusjohtaja Mikko Paananen perustelee päätöstä.

Toimitusjohtajan mukaan pitkään jatkunut matala korkotaso sekä finanssialan sääntelyn jakansainvälisen kilpailun kiristyminen haastavat alan perinteisiä kotimaisia toimijoita.

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset