Pia Pyhtilä ja Päivi Hongisto ystävystyivät 15 vuotta sitten. Pia Pyhtilä ja Päivi Hongisto ystävystyivät 15 vuotta sitten.

Ystävysten yhteinen rakkaus: 22-Pistepirkko!

Arto Nenonen

– Sanotaan, että vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa. Tuo klisee pitää paikkansa ainakin meidän kohdallamme, ystävykset Päivi Hongisto ja Pia Pyhtilä tuumaavat.

Päivi sanoo olevansa harkitsevainen persoona, joka pohtii asioiden hyviä ja huonoja puolia ennen päätöksentekoa. Pia puolestaan heittäytyy hetkeen ja tilanteeseen.

– Pian motto onkin .aina järjestyy.. On järjestynytkin, mutta monesti olen miettinyt, kuinka asia oikein toteutetaan, Päivi sanoo.

Vaikka persoonat ovat erilaisia, yhdistäviä juttuja löytyy paljon. Kirjallisuus, runot ynnä muuta, luetteloa voisi jatkaa pitkäänkin. Ystävälle voi puhua kipeistäkin asioista, sellaisista joista muille ei halua mainita halaistua sanaa. Tabuja ei ole.

Samantyyppinen huumorintaju on isossa roolissa. Nauretaan samoille asioille, tilanteille joihin joutuu.

– On meillä yhteinen rakkauskin, 22-Pistepirkko, ystävykset paljastavat.

Ystävyyden alkulähde löytyy Utajärveltä. Elettiin vuotta 2005. Naisten yhteinen tuttava oli sanonut Päiville, että hänen kannattaisi tutustua Piaan ja että heistä voisi tulla ystävät.

Niinpä Päivi meni käymään Pian pihakirppiksellä ja naiset alkoivat jutella niitä näitä. Jossain vaiheessa Päivi huomasi, että pihakirppiskauppiaalle oli helppo jutella vaikeistakin asioista. Ja puhetta riitti.

Lue Päivin ja Pian koko ystävyystarina-.2. Tervareitistä <3

 

takaisin ylös
Julkaistu kohteessa Etusivu, Uutiset